Založ si blog

Klin sa klinom vybíja.

Klin sa klinčekmi vybíja. Neviem síce s istotou či toto je príčinou otravy alebo troškouotravy „novičokom“ bývalého ruského udavača a jeho dcéry v Anglii, ale všetko tomu nasvedčuje. Ide o masírovanie mozgov a vyvolávanie súhlasného pritakávania štátov sveta pre zrejme budúce rozhodovanie VZ OSN o prípadnom zbavení sa Ruska práva veta. O toto sa doživajúca svetovládna Amerika už veľmi dávno usiluje. Jednak zmenou výsledkov II. Svetovej vojny, za pomocou médií vlastnených židmi a prisluhovačmi novinármi, kde sa za jednoznačného víťaza začína považovať práve Amerika. A v tom jej pomáha i Ukrajina, ktorá bola síce chudobná ,ale skonsolidovaná krajina , teraz keď je Amerikou a EU „oslobodená“ je to zbedačená chudera. Ukrajinsky predstavitelia toto už pravidelne v rámci zasadania OSN nastoľujú, očakávajúc od osloboditeľov tučné sústa pomoci.
Alebo možno viď moja prvá veta ako súvis s objavením sa skladov chemikálií /kde sú chemikálie musia byť i chemici odborníci/ protivládnych vzbúrencov proti regulernej vláde Asada v Sýrií . Ruskými a sýrskymi vojakmi bolo objavených v podzemných skladoch / materiály, komponenty na vybudovanie týchto skladov boli dodané americkou firmou/ 400 ton otravných látok pripravených v doteraz obliehaných mestách oblasti GHÚTA na použitie pre mesto Damašek a jeho obyvateľov. Samozrejme chemikáliami dodanými možno práve chemickými laboratóriami v Anglicku. Súčinnosť z fake hoax správami o použití chemikálií sýrskou armádou bielymi prilbami podporovanými Anglickom a strediskom sýrskeho prebehlíka v Anglicku, ktorý správy týchto predstaviteľov bielych prílb dával do obehu ako potravu pre otrokov nie je náhodná. A tak treba prekričať túto skutočnosť hoc len paródiou otravy jedovatým plynom v Salisbury bývalého ruského občana a ruskej občianky jeho dcéry. A ihneď otroci/klinčeky/ síce tej vyššej kasty ako Mayová, Merkelová a ďalší vysokí predstavitelia tých štátov, ktoré okamžite vypovedávajú vyslancov Ruska zo svojich krajín to ihneď prijali ako ad hoc. Veď ak to neprekričia mali by sa spolu s Amerikou , Anglickom ako jeho spojenci angažujúci sa v Sýrií na zmene vlády asi zodpovedať. Alebo aj nie ?. Je to len vydieranie a nátlak na Rusov, aby také obrovské porušenie dohovorov o nepoužívaní chemických zbrani prešli len mlčaním?. Čo by to urobilo vo svete, keby s dôkazmi, ktoré Rusi a Sýria majú išli pred Valné Zhromaždenie OSN ?. Pán Lajčiak o tom ako predseda VZ OSN a náš minister zahraničných veci určite niečo vie a preto si môžeme dovoliť nevyhostiť diplomatov. Čo na to ďalší pre tých čo si myslia, že sú pupkom sveta a mi len nepodstatní otroci najnižšej kasty, ako to vidíme mi ?. Dnes 30.03.2018 chvalabohu Rusi to patrične zobchodovali. Američania odchádzajú zo Sýrie.
A v Amerike spustia na more loď s 230 000 ton zábavy pre 9 000 ľudí vyššej kasty otrokov, ktorým na to prispievame i my.
Bibina

Vláda neprispôsobivých ? .

16.07.2020

DEFICIT 12 MILIARD a prečo?. Nedávno som písala o tom ako naša vláda, s mentalitou neprispôsobivých občanov, berie jeden úver za druhým, v júni narástol na 8,5 miliardy, pribudol nákup ďalších štátnych dlhopisov v hodnote 959 miliónov EUR, splatných v roku 2024 a 2027. Teraz som sa dočítala, že upravujú výsledok návrhu štátneho rozpočtu na deficitnú položku 12 [...]

Dlhy ako u menej prispôsobivých.

10.05.2020

Táto vláda si už za dva mesiace existencie požičala 8,5 miliardy EUR. 8.4.2020 1 miliardu. EUR s dobou splatnosti 3 mesiace a 1 miliardu EUR s dobou splatnosti 6 mesiacov, 9.4.2020 1,5 miliardy EUR s dobou splatnosti 10,5 roka, 6.5.2020 1 miliardu EUR s dobou splatnosti 1 rok, 14.5.2020 2 miliardy EUR s dobou splatnosti 5 rokov a 2 miliardy EUR so splatnosťou 12 rokov. Celkom ide na vrub [...]

Po ústupe ochorení COVID 19 vo svete, bezdôvodne obmedzovaní na slobode.

14.04.2020

Som žena z najrizikovejšej skupiny obyvateľstva chránená pred COVID 19 štátom povinnou dlhotrvajúcou karanténou. Ale možno som ten koronavírus už prekonala a mám naň imunitu. Bude štát kontrolovať u obyvateľstva získanú imunitu na koronavírus?. To ma veľmi zaujíma, pretože z EU sa šíria poplašné hlasy /Uršula… /, že naša riziková skupina by mala mať [...]

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 90
Celková čítanosť: 234263x
Priemerná čítanosť článkov: 2603x

Autor blogu

Kategórie