Založ si blog

Aj zradcovia sú len ľudia.

Ku strane MOST HÍD a jeho predsedovi Bugárovi som písala dva blogy. Rodina nadovšetko a Vydierač udáva svoju vyhliadnutú obeť. Teraz chcem tieto blogy doplniť.
Čo musí urobiť Bugár do volieb, aby ho jeho voliči znova volili. V prvom rade prestať poslúchať Chmela , rodinu svata exprezidenta Kisku a ľudí z prostredia mimo vládnych organizácií. Nenávistných členov strany zaujatých voči Smeru sa už zbavil, Žitňanská, Šebej, Csefalvayová, Fedor atď. Myslím, že mal by verejne priznať svoju chybu a síce že na prianie protestujúcich „ slušne“ neslušných, Chmela, Kisku robil nátlak a i jeho strana Most Híd na vládu pri /znefunkčneni/ ,odvolávaní členov policajného zboru a predsedu a podpredsedu vlády. A tiež to ako veľmi sa angažoval pri voľbe ústavných sudcov v neprospech pána Fica.
Bugár zradil človeka, ktorý jeho a jeho stranu prizval k vládnutiu a celý čas bol voči nemu i jeho strane a ich požiadavkám /volebného programu/ slušný a ústretový. Veď za týmto účelom bola spísaná a schválená i koaličná zmluva, ktorú podľa mňa Bugár podlo porušil.
A ani teraz som nikde nezaznamenala, že by naňho pán Fico nenávistne útočil. To len v novinárskych hlavách, pretože by chceli Bugára pretiahnuť do svojho opozičného tábora, vzájomné náznaky nepriateľstva vznikajú. Bugarov hriech a on si to už uvedomuje je zrada, ktorú mu ani jeho voliči tak ľahko neodpustia. Pretože ani volič MOSTU HÍD nie je sprostý, on dobre vie kto konal i v prospech neho a nás menej majetných a kto pomáhal najslabším členom spoločnosti, či už zvyšovaním minimálnej mzdy, zavadzaním sociálnych príspevkov do minimálneho dôchodku, zvyšovaním sociálnych dávok i rodičovských príspevkov, zvyšovaním podpory najmenej priemyselne rozvinutým oblastiam. Vedia na čo a na koho sa môžu v tejto nenávistnej dobe, kedy sa k moci derú zbohatlíci, podvodníci, kšeftári spoľahnúť. Myslím, že už i on vie čo má robiť. Pri financovaní kampane sa musí spoliehať na vlastné zdroje, očistené od podpory mimo vládnych organizácií.
Jeho voliči sú prostí ľudia so zdravým sedliackym rozumom. Nie sú to slniečkami, ktorí žijú z darov a cudzích financií, nie sú to voliči bohatých podnikateľov, ktorí často krát zbohatli na štátnych zákazkách, na zdrojoch, ktoré si tvoria obyvatelia pre financovanie zdravotníctva, či na okrádaní štátu neplatením daní, nárokovaním si neoprávnených vratiek DPH ,na úžere , na spolupráci s mafiánmi a podobne.

Neviem či sa mu podarí do volieb znova získať priazeň svojich voličov. Ale pokúsiť sa môže.
Bibina.

Vláda neprispôsobivých ? .

16.07.2020

DEFICIT 12 MILIARD a prečo?. Nedávno som písala o tom ako naša vláda, s mentalitou neprispôsobivých občanov, berie jeden úver za druhým, v júni narástol na 8,5 miliardy, pribudol nákup ďalších štátnych dlhopisov v hodnote 959 miliónov EUR, splatných v roku 2024 a 2027. Teraz som sa dočítala, že upravujú výsledok návrhu štátneho rozpočtu na deficitnú položku 12 [...]

Dlhy ako u menej prispôsobivých.

10.05.2020

Táto vláda si už za dva mesiace existencie požičala 8,5 miliardy EUR. 8.4.2020 1 miliardu. EUR s dobou splatnosti 3 mesiace a 1 miliardu EUR s dobou splatnosti 6 mesiacov, 9.4.2020 1,5 miliardy EUR s dobou splatnosti 10,5 roka, 6.5.2020 1 miliardu EUR s dobou splatnosti 1 rok, 14.5.2020 2 miliardy EUR s dobou splatnosti 5 rokov a 2 miliardy EUR so splatnosťou 12 rokov. Celkom ide na vrub [...]

Po ústupe ochorení COVID 19 vo svete, bezdôvodne obmedzovaní na slobode.

14.04.2020

Som žena z najrizikovejšej skupiny obyvateľstva chránená pred COVID 19 štátom povinnou dlhotrvajúcou karanténou. Ale možno som ten koronavírus už prekonala a mám naň imunitu. Bude štát kontrolovať u obyvateľstva získanú imunitu na koronavírus?. To ma veľmi zaujíma, pretože z EU sa šíria poplašné hlasy /Uršula… /, že naša riziková skupina by mala mať [...]

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 90
Celková čítanosť: 234208x
Priemerná čítanosť článkov: 2602x

Autor blogu

Kategórie