Založ si blog

I tak še dá, pučisti.

Čo sa vlastne stalo? Tie štyri až päť dni po vražde novinára a jeho snúbenice sa zdalo, že novinári sa začnú správať v zmysle novinárskeho kódexu. Smrť novinára , kolegu a jeho snúbenice ich vystrašila. Dali sa dokonca i vraj nenávideným sluhom koalície, políciou, strážiť. A dookola opakovali, že najmä tá jediná stará kauza talianskych vraj mafiánov bola jeho poslednou agendou. Novinár Nicholson už v pokoji užíval aliby v Kanade, podkurujúc /on to robil sústavne/ Slovensku. Aj prezident čerpal ďalšiu dovolenku v Rakúskych Alpách. A pre istotu ju zo strachu, aby sa náhodou neprevalilo niečo , čo sa už dávno vedelo ale novinári to ututlávali, ju dočerpal dokonca. Domov do svojho mafiánskeho /ako si ho on nazval/ štátu sa radšej neukázal. Ktohovie či aj na panychíde nebol tak, ako europskí štátnici po vražde novinárov v Paríži/ na prázdnej ulici, dav demonštrantov im potom prilepili/. A upratovač benzínovej pumpy v Amerike, ktorý sa na základe volebného podvodu /minul na volebnú kampaň x krát viac ako to povoľoval zákon/ a stal sa obrovským omylom našich voličov, sa po návrate z dovolenky ukázal v pravom svetle. Strašpytlík, tak sa bál večerného prehlásenia ďalších vrcholných predstaviteľov, že sa znenazdajky rozhodol prečítať svoj papierik už popoludní. V ňom odprezentoval zadanie od niekoho, ktorého miliardami je podporovaní kde kto. Aj niektorí novinári, ktorí sa nepravdivými informáciami proti vláde snažia o odstránenie súčasnej vlády, to znamená o politický prevrat. A aj rôzne mimovladky, ktoré veľmi opozičníkom napomáhajú k podkladom k prevratu.
Kupujem v tlačenej forme jeden týždenník. V tomto týždenníku na štvrtej strane v tzv. editoriale /ale napíšem to po slovensky stĺpčeku/ píše články zastupujúci šéfredaktor tohoto týždenníka. Pred ním stĺpček písavala šéfredaktorka Renáta Kľačanska . Neviem prečo z toho dobrého bydla na vlastnú žiadosť odišla po 15 rokoch, je to však jej vec. Zastupujúci šéfredaktor sa v stĺpčeku prezentoval ako dobrý človek, rada som čítala jeho texty, hovorila som si konečne novinár, ktorý národ nerozoštváva ale snaží sa ho poučiť, aby ten národ vedel, čo je pre život užitočne a čo nie. A priznám sa strašne ma zaskočilo poznanie, že ma zrejme dve tváre. Jednu tú dobrú slovenskú, dobromyseľnú, citlivú a druhú o ktorej neviem čo si mám myslieť. Lebo úkolovať takzvaných investigatívnych novinárov /analytikov pracujúcich s dodanými rozpracovanými textami/, čo bola vlastne fabrika na fabulácie, konšpirácie, kde na základe čiastkových právd sa dodával balast, ktorý jedovato ovplyvňoval populáciu ľudí, rozoštvával, spôsoboval im závisť, nenávisť, je úplne iná káva ako som ho z jeho stĺpčekov poznala ja. Prečo sa nedržal rád, ktoré sám v Živote propagoval ?. Asi preto, že i on ako aj celý svet sa pre mamon rúti do záhuby.
A prečo je dôležité pre tých chudákov opozičných aj so svojim vybieleným mafiánom prezidentom urobiť vládny prevrat /puč/ teraz a hneď. Lebo sa vyšetrovaním vraždy možno vyšetria i ďalšie podvody, možno i nášho vrchného pučistu. Ako napríklad prišiel upratovač z Ameriky k miliónom, ako sa šafárilo z finančnými prostriedkami z Dobrého Anjela napríklad i na voľby a veľa vecí až budeme otvárať buľvy.
Bibina.

Vláda neprispôsobivých ? .

16.07.2020

DEFICIT 12 MILIARD a prečo?. Nedávno som písala o tom ako naša vláda, s mentalitou neprispôsobivých občanov, berie jeden úver za druhým, v júni narástol na 8,5 miliardy, pribudol nákup ďalších štátnych dlhopisov v hodnote 959 miliónov EUR, splatných v roku 2024 a 2027. Teraz som sa dočítala, že upravujú výsledok návrhu štátneho rozpočtu na deficitnú položku 12 [...]

Dlhy ako u menej prispôsobivých.

10.05.2020

Táto vláda si už za dva mesiace existencie požičala 8,5 miliardy EUR. 8.4.2020 1 miliardu. EUR s dobou splatnosti 3 mesiace a 1 miliardu EUR s dobou splatnosti 6 mesiacov, 9.4.2020 1,5 miliardy EUR s dobou splatnosti 10,5 roka, 6.5.2020 1 miliardu EUR s dobou splatnosti 1 rok, 14.5.2020 2 miliardy EUR s dobou splatnosti 5 rokov a 2 miliardy EUR so splatnosťou 12 rokov. Celkom ide na vrub [...]

Po ústupe ochorení COVID 19 vo svete, bezdôvodne obmedzovaní na slobode.

14.04.2020

Som žena z najrizikovejšej skupiny obyvateľstva chránená pred COVID 19 štátom povinnou dlhotrvajúcou karanténou. Ale možno som ten koronavírus už prekonala a mám naň imunitu. Bude štát kontrolovať u obyvateľstva získanú imunitu na koronavírus?. To ma veľmi zaujíma, pretože z EU sa šíria poplašné hlasy /Uršula… /, že naša riziková skupina by mala mať [...]

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00, aktualizované: 07:54

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 90
Celková čítanosť: 234414x
Priemerná čítanosť článkov: 2605x

Autor blogu

Kategórie