Založ si blog

Trestné oznámenie za pravdu.

Trestné oznámenie. Stalo sa niečo nehorázne, drzosť organizátorov uplynulých protivládnych demonštrácií nemá hraníc, podali trestné oznámenie na expredsedu vlády pána Fica vraj za ohováranie. Trestné oznámenie na človeka na ktorého vyhlásili po vražde novinára a jeho priateľky bez toho aby počkali na vyšetrenie vraždy pohon, štvanicu, šikanu, lynč, na človeka, ktorého svojím konaním v očiach obyvateľstva a aj v zahraničí sa snažili najviac poškodiť.
Transparenty, pútače, ktoré boli osobami v pozadí pre takzvaných organizátorov /detičky sú typické biele kone/ vyrábané a na demonštrácie dovážané, dokonca nabádali na vraždu predsedu vlády /pútač s fotografiou predsedu vlády s povrazom na krku a iné/, tieto priam navádzali lynčovať predsedu vlády a ministra vnútra. Demonštrácie mali nátlakovo pôsobiť na pád vlády, odstúpenie predsedu vlády, odstúpenie ministra vnútra, policajného prezidenta, a tým pádom oslabenie polície a potom prevzatím vlády prezidentom a jeho vymenovanou úradníckou vládou. Mala to byť vláda účelová, ktorá už nebude vyšetrovať podvody Kisku. Tie pútače by mali byť ako dôkaz toho, aby tí mladí videli ako sú zneužívania a ako ani nevedia komu a čomu slúžia. Jedným slovom pokus o prevrat v priamych prenosoch. Iniciovaný určite nie stredoškolákmi, deťmi ale ľuďmi v pozadí z prostredia mimovládnych organizácií, prípadne novinárskej obce. Títo nám už dlhšie šarapatia po školách s ústretovým súhlasom akademickej obce a balamutia deti svojou ideológiou. A síce že čierne je biele, biele je čierne, pravda je klamstvo a klamstvo je pravda. V pozadí pripravovali a organizovali, platili všetko potrebné na demonštrácie. A strkali do popredia prisprosté detičky presne ako aj ISISáci v Sýrií sa v boji s vládnymi jednotkami zaštitovali ženami a deťmi.
V Turecku prezident Erdogan /náš ešteprezident je jeho veľký obdivovateľ a má ho za veľkého demokrata /pri takýchto dôkazoch a indiciach zatváral desaťtisíce ľudí. A na Ukrajine /kde je prezident tiež veľký kamarát nášho Kisku / pri demonštráciach rovno upaľovali demonštrujucich. Náš expredseda vlády, kadejakým pasákom detí, organizovanej pospolitosti na ulici ustúpil /nemal/ a vláda padla. Demokraticky zvolená parlamentnou väčšinou jednala s ulicou príliš ústretovo. Bola ovplyvnená koaličným partnérom, stranou v ktorej jedna z predlžených Sorosových ideológov na Slovensku a svat Kisku má slovo. Už pri voľbách prezidenta táto strana ako aj SMK prezidentovi nahnala dostatok voličov. Vláda priznala ulici demokratické práva byť nespokojná, lenže táto začala byť nenažraná a neustále svoje požiadavky stupňovala. V záujme koho?. No predsa nedemokraticky zvoleného Kisku /kúpil si funkciu z časti i za vratky DPH a i dane z príjmu/. On tiež prispel k réžií protestov, najmä, keď deti trvali na odstúpení policajného prezidenta.
Neuznávanie demokratických pravidiel, zákonov tohto štátu organizátormi v pozadí demonštrácií je evidentné. Tlačia do povedomia ľudí ochlokraciu, ktorá nie je nič iné ako chaos, anarchia, neuznávajú zákony, myslia si v svojej nadutosti, že majú za sebou snáď celý národ. No majú za sebou len zberačov smotánky, bratislavských povaľačov žijúcich z peňazí i Vás daňovníkov, /do ich kešene pridala i vláda cestou exministra kultúry Maďariča/ no najmä od Sorosa. Hovorí sa čí chlieb ješ, toho pieseň spievaj, vidíme že spievali veľmi falošne. Uvidíme ako budú spievať, keď prestane k ním prúdiť 30 strieborňakov. V skutočnosti prehrali. Aspoň sa odkopali a ostatní národ, väčšina obyvateľstva už vie s kým má do činenia. Takže za čo vlastne podali to deti trestné oznámenie ?.Za ohováranie určite nie, ale asi za pravdu ,tá sa veľmi zle počúva. Za pravdu, ktorú okrem expredsedu vlády poznáme i my väčšina národa.
Bibina

Vláda neprispôsobivých ? .

16.07.2020

DEFICIT 12 MILIARD a prečo?. Nedávno som písala o tom ako naša vláda, s mentalitou neprispôsobivých občanov, berie jeden úver za druhým, v júni narástol na 8,5 miliardy, pribudol nákup ďalších štátnych dlhopisov v hodnote 959 miliónov EUR, splatných v roku 2024 a 2027. Teraz som sa dočítala, že upravujú výsledok návrhu štátneho rozpočtu na deficitnú položku 12 [...]

Dlhy ako u menej prispôsobivých.

10.05.2020

Táto vláda si už za dva mesiace existencie požičala 8,5 miliardy EUR. 8.4.2020 1 miliardu. EUR s dobou splatnosti 3 mesiace a 1 miliardu EUR s dobou splatnosti 6 mesiacov, 9.4.2020 1,5 miliardy EUR s dobou splatnosti 10,5 roka, 6.5.2020 1 miliardu EUR s dobou splatnosti 1 rok, 14.5.2020 2 miliardy EUR s dobou splatnosti 5 rokov a 2 miliardy EUR so splatnosťou 12 rokov. Celkom ide na vrub [...]

Po ústupe ochorení COVID 19 vo svete, bezdôvodne obmedzovaní na slobode.

14.04.2020

Som žena z najrizikovejšej skupiny obyvateľstva chránená pred COVID 19 štátom povinnou dlhotrvajúcou karanténou. Ale možno som ten koronavírus už prekonala a mám naň imunitu. Bude štát kontrolovať u obyvateľstva získanú imunitu na koronavírus?. To ma veľmi zaujíma, pretože z EU sa šíria poplašné hlasy /Uršula… /, že naša riziková skupina by mala mať [...]

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 90
Celková čítanosť: 234267x
Priemerná čítanosť článkov: 2603x

Autor blogu

Kategórie