Založ si blog

Klin sa klinom vybíja.

Klin sa klinčekmi vybíja. Neviem síce s istotou či toto je príčinou otravy alebo troškouotravy „novičokom“ bývalého ruského udavača a jeho dcéry v Anglii, ale všetko tomu nasvedčuje. Ide o masírovanie mozgov a vyvolávanie súhlasného pritakávania štátov sveta pre zrejme budúce rozhodovanie VZ OSN o prípadnom zbavení sa Ruska práva veta. O toto sa doživajúca svetovládna Amerika už veľmi dávno usiluje. Jednak zmenou výsledkov II. Svetovej vojny, za pomocou médií vlastnených židmi a prisluhovačmi novinármi, kde sa za jednoznačného víťaza začína považovať práve Amerika. A v tom jej pomáha i Ukrajina, ktorá bola síce chudobná ,ale skonsolidovaná krajina , teraz keď je Amerikou a EU „oslobodená“ je to zbedačená chudera. Ukrajinsky predstavitelia toto už pravidelne v rámci zasadania OSN nastoľujú, očakávajúc od osloboditeľov tučné sústa pomoci.
Alebo možno viď moja prvá veta ako súvis s objavením sa skladov chemikálií /kde sú chemikálie musia byť i chemici odborníci/ protivládnych vzbúrencov proti regulernej vláde Asada v Sýrií . Ruskými a sýrskymi vojakmi bolo objavených v podzemných skladoch / materiály, komponenty na vybudovanie týchto skladov boli dodané americkou firmou/ 400 ton otravných látok pripravených v doteraz obliehaných mestách oblasti GHÚTA na použitie pre mesto Damašek a jeho obyvateľov. Samozrejme chemikáliami dodanými možno práve chemickými laboratóriami v Anglicku. Súčinnosť z fake hoax správami o použití chemikálií sýrskou armádou bielymi prilbami podporovanými Anglickom a strediskom sýrskeho prebehlíka v Anglicku, ktorý správy týchto predstaviteľov bielych prílb dával do obehu ako potravu pre otrokov nie je náhodná. A tak treba prekričať túto skutočnosť hoc len paródiou otravy jedovatým plynom v Salisbury bývalého ruského občana a ruskej občianky jeho dcéry. A ihneď otroci/klinčeky/ síce tej vyššej kasty ako Mayová, Merkelová a ďalší vysokí predstavitelia tých štátov, ktoré okamžite vypovedávajú vyslancov Ruska zo svojich krajín to ihneď prijali ako ad hoc. Veď ak to neprekričia mali by sa spolu s Amerikou , Anglickom ako jeho spojenci angažujúci sa v Sýrií na zmene vlády asi zodpovedať. Alebo aj nie ?. Je to len vydieranie a nátlak na Rusov, aby také obrovské porušenie dohovorov o nepoužívaní chemických zbrani prešli len mlčaním?. Čo by to urobilo vo svete, keby s dôkazmi, ktoré Rusi a Sýria majú išli pred Valné Zhromaždenie OSN ?. Pán Lajčiak o tom ako predseda VZ OSN a náš minister zahraničných veci určite niečo vie a preto si môžeme dovoliť nevyhostiť diplomatov. Čo na to ďalší pre tých čo si myslia, že sú pupkom sveta a mi len nepodstatní otroci najnižšej kasty, ako to vidíme mi ?. Dnes 30.03.2018 chvalabohu Rusi to patrične zobchodovali. Američania odchádzajú zo Sýrie.
A v Amerike spustia na more loď s 230 000 ton zábavy pre 9 000 ľudí vyššej kasty otrokov, ktorým na to prispievame i my.
Bibina

Vláda neprispôsobivých ? .

16.07.2020

DEFICIT 12 MILIARD a prečo?. Nedávno som písala o tom ako naša vláda, s mentalitou neprispôsobivých občanov, berie jeden úver za druhým, v júni narástol na 8,5 miliardy, pribudol nákup ďalších štátnych dlhopisov v hodnote 959 miliónov EUR, splatných v roku 2024 a 2027. Teraz som sa dočítala, že upravujú výsledok návrhu štátneho rozpočtu na deficitnú položku 12 [...]

Dlhy ako u menej prispôsobivých.

10.05.2020

Táto vláda si už za dva mesiace existencie požičala 8,5 miliardy EUR. 8.4.2020 1 miliardu. EUR s dobou splatnosti 3 mesiace a 1 miliardu EUR s dobou splatnosti 6 mesiacov, 9.4.2020 1,5 miliardy EUR s dobou splatnosti 10,5 roka, 6.5.2020 1 miliardu EUR s dobou splatnosti 1 rok, 14.5.2020 2 miliardy EUR s dobou splatnosti 5 rokov a 2 miliardy EUR so splatnosťou 12 rokov. Celkom ide na vrub [...]

Po ústupe ochorení COVID 19 vo svete, bezdôvodne obmedzovaní na slobode.

14.04.2020

Som žena z najrizikovejšej skupiny obyvateľstva chránená pred COVID 19 štátom povinnou dlhotrvajúcou karanténou. Ale možno som ten koronavírus už prekonala a mám naň imunitu. Bude štát kontrolovať u obyvateľstva získanú imunitu na koronavírus?. To ma veľmi zaujíma, pretože z EU sa šíria poplašné hlasy /Uršula… /, že naša riziková skupina by mala mať [...]

Európsky parlament / Europarlament /

Opozícia dvakrát prehrala, pred eurovoľbami však Progresívci v prieskumoch dominujú. Zamieša kartami strašenie vojnou a kritika únie?

03.05.2024 06:05

Európske voľby môžu zmeniť politickú mapu v koalícii. Ide o Andreja Danka.

vojna na Ukrajine, energetika, DTEK

ONLINE: Ukrajinci vedia, čo potrebuje ich energetika - Patrioty

03.05.2024 06:00

Ukrajinskí energetici vedia, čo potrebuje ich sektor, ktorý je terčom ruských rakiet. Protiraketové systémy ako je Patriot.

Russia Ukraine War

Utekajú Ukrajinci pred brannou povinnosťou za hranice? Ficova vláda stojí pred otázkou ich návratu do vlasti

03.05.2024 06:00

Ukrajina potrebuje viac bojových posíl v uniformách a potrebuje ich čím skôr

Macocha, tragédia

Prečo skočila žena s dcérkami v náručí do priepasti Macocha? Dôvody letnej tragédie sú známe

03.05.2024 05:50

Bol to nesmierne smutný prípad, keď vlani vybrala mladá žena z kočíka dieťa, druhé držala za ruku a skočila do priepasti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 90
Celková čítanosť: 235027x
Priemerná čítanosť článkov: 2611x

Autor blogu

Kategórie