Založ si blog

Prezident a politika ?

Prezident a politika ? Bezškrupulózny, bezcharakterný, arogantný, nemúdry, bez charizmy ešteprezident, daňový podvodník, podvodom zvolený za prezidenta sa pasuje za najväčšieho demokrata v našej republike a znova kritizuje súčasnú vládu. Človek, ktorí pre svoje dokázané prešľapy, úžerníctvo, prekročenie volebných nákladov v prezidentskej kampani, zistených vo výške zatiaľ 700 tis. Eur v kauze nadmerného odpočtu za nedaňové ale svoje volebné náklady, uplatňované na DÚ vo výške nadmerného odpočtu 140 tisíc Eur nie je demokrat. Daňoví úradníci pri kontrole tento odpočet nepriznali. Obžalovaný z nákupu ukradnutého pozemku mal byť radšej ticho a pozemok v tichosti vrátiť. V tej kauze ukradnutého pozemku sa navyše zistilo, že pozemok , ktorý bol ešte v januári 2018 vedený v katastri pod jedných číslom parcely ako celok 1,2 ha, už pred zasadaním súdu 18,5,2018 bol rozdelený na tri parcely s inými číslami./Zdroj Plus 7 dní/. Žalujúcemu to sťažilo situáciu, musí doložiť žalobu o nové skutočnosti. S podvodmi tuším sa u ešteprezidenta neprestane a neprestane. Tí jeho poradcovia v záujme seba ho dostanú do takého bahna, že sa z neho už nevyškrabe nikdy. Ale hlavne, že majú zabezpečené nadštandartné príjmy z prezidentskej kancelárie. A zrejme sa na neho prisajú aj v prípade vstupu do politiky, na ceste volieb do NR , ešteprezident to už avizoval.

A na TV Markíza sa náš zatiaľ ešteprezident nechal počuť vraj expremier Fico bráni politike aby sa konečne dostala ďalej. Kde ďalej ešteprezident nepovedal. Možno myslel, že k ešte väčšej servilnosti voči EU, NATO,/ktorým sme sa vstupom do týchto spolkov zaviazali poslušnosťou / USA, sorosvládkam a ich cieľom znefunkčniť orgány štátu. Toho štátu, ktorý je konečne po 30 rokoch v pomerne dobrej kondícií, s najnižšou nezamestnanosťou po roku 1989 ,s relatívne dobrým sociálnym systémom, s fungujúcou políciou ,ešte s funkčným zdravotníctvom, školstvom , ešte fungujúcim dôchodkovým zabezpečením. Odstrániť terajšiu vládu sa snažia len zapredanci, zradcovia národa, alebo milionári, s kúpenými novinármi a sorosvládkami, ktorým vadí, že vláda sa snaží rôznymi zákonnými opatreniami voči podvodníkom napĺňať štátnu kasu daňami, včítane DPH. Lebo aby bolo na zdravie, školy, cesty, sociálne veci, na štátnu správu, na obranu, na kultúru, na podporu poľnohospodárstva sú dane hlavným zdrojom príjmov. Lebo z inými zdrojmi počítať nemôže. Priemysel ako taký včítane zlatých vajec ako elektrárne, plynárne ale i služby ako banky, poisťovníctvo už z 90 % vyvážajú zisky do zahraničia, poľnohospodárstvo zabezpečuje našu sebestačnosť len asi na 30-40 % ako pred rokom 1989 a aj napriek fondom z EÚ má veľmi nízku ziskovosť.

Od samého vstupu pána Fica do politiky sa oproti nemu vytvorila široká koalícia nielen pravicových politických strán, ale najmä zbohatlíkov, ktorí zistili, že sa Fico a jeho strana nedá kúpiť. Museli preto kupovať ďalších chtivých ísť do politiky, vytváraním strán, ktoré boli nimi motivované vyhrať voľby. Preto každá strana, ktorá tvrdí, že so Smerom nikdy do vlády nepôjde je kúpená. Nepomohlo ani ďalšie strany neuspeli ako si to zbohatlíci naplánovali. Smer voľby do národnej rady vyhrával. Bolo treba zväčšiť koalíciu proti a preto novinári a sorosmédia pomáhajú ako diví. Niečo za niečo. Vy nám pomôžete proti Ficovi, my vám s finančnými problémami Vašich vydavateľstiev. Ruka ruku umýva. A tak sa vymýšľali, domýšľali kauzy, ktoré mali vládu Smeru skompromitovať. Opoziční politici vynášali na svetlo neúplné informácie /často už vyšetrované políciou/, či vycucané z úradných dokladov zverejňovaných vládnymi úradmi. Investigatívni novinári im dodávali pre „čítajúce ovce“ šmrnc prepojenia s vládou, dávali to bez overovania pravdivosti do obehu, z každej pseudokauzy vyrobili aj 4-5 článkov obracaných v novinách zo všetkých strán. Protivládna masirovačka mozgov obyčajných ľudí bola denne v tlači, v televiziach, rozhlasoch, až to prepískli a ľudia /nie ovce/ sa začali viac venovať tým trubadúrom ktorí to zverejňovali a nie tými na ktorých boli nasmerované pseudokauzy. Najmä i preto, že nikdy tie medializovane podvody neboli dokázané.

Zbohatlíkom a podvodníkom ako je i Matovič a spol. vadí najmä Smerom riadená polícia, vyšetrujú sa vratky DPH, prepojenie na rôzne biele kone, neplatenie daní. Legislatíva ktorá bola schválená už nedovoľovala v takom objeme dopĺňať zdroje zbohatlíkom ako za čias slovenského Klondyke po roku 1989, kedy podvody, krádeže, vraždy boli na dennom poriadku. Slovensko sa konsolidovalo a to mnohým nevyhovuje. Treba to rozbiť. Treba ešte doprivatizovať všetko nad čím štát drží ochrannú ruku. Lebo ak nejaké odvetvie zbohatlíkom nejde, priškrtili sa mu peniaze, treba presedlať na také ktoré budú ziskové vždy, lebo pre obyvateľstvo sú životne dôležité. Také boli elektrárne, vodárne, plynárne, poisťovníctvo, telekomunikácie, banky, média a ešte sú teplárne, zdravotná poisťovňa, časť zdravotníctva a rôzne služby pre obyvateľstvo. A treba vymeniť, dostať pod svoje paprče políciu, prokuratúru, súdnictvo, kde možno už aj nejakých kúpených adeptov majú, aby sa čo bolo už nevyšetrovalo. A ešte mi nedá spomenúť smrť dvoch mladých ľudí, ktorou sa sorosvládky, novinári, opoičnici a ešteprezident denne oháňajú. Svojim vyjadrovaním sa a konaním bránia vo vyšetrovaní vraždy. Čoho sa boja, najskôr toho čo polícia zisti. Že nie to čo tu denne omieľali novinári o talianskej mafií v poľnohospodárstve prepojenej vraj na Smer, okdiaľ mal vraj pochádzať vrah. Ale vraha nájdu niekde inde, možno v spoločnosti novinárov, sudcov, bývalých alebo súčasných mafiánov, alebo v ešteprezidentovej minulosti. Buďme trpezliví, nechajme políciu pracovať, pravda sa vždy nakoniec ukáže.
Bibina.

Vláda neprispôsobivých ? .

16.07.2020

DEFICIT 12 MILIARD a prečo?. Nedávno som písala o tom ako naša vláda, s mentalitou neprispôsobivých občanov, berie jeden úver za druhým, v júni narástol na 8,5 miliardy, pribudol nákup ďalších štátnych dlhopisov v hodnote 959 miliónov EUR, splatných v roku 2024 a 2027. Teraz som sa dočítala, že upravujú výsledok návrhu štátneho rozpočtu na deficitnú položku 12 [...]

Dlhy ako u menej prispôsobivých.

10.05.2020

Táto vláda si už za dva mesiace existencie požičala 8,5 miliardy EUR. 8.4.2020 1 miliardu. EUR s dobou splatnosti 3 mesiace a 1 miliardu EUR s dobou splatnosti 6 mesiacov, 9.4.2020 1,5 miliardy EUR s dobou splatnosti 10,5 roka, 6.5.2020 1 miliardu EUR s dobou splatnosti 1 rok, 14.5.2020 2 miliardy EUR s dobou splatnosti 5 rokov a 2 miliardy EUR so splatnosťou 12 rokov. Celkom ide na vrub [...]

Po ústupe ochorení COVID 19 vo svete, bezdôvodne obmedzovaní na slobode.

14.04.2020

Som žena z najrizikovejšej skupiny obyvateľstva chránená pred COVID 19 štátom povinnou dlhotrvajúcou karanténou. Ale možno som ten koronavírus už prekonala a mám naň imunitu. Bude štát kontrolovať u obyvateľstva získanú imunitu na koronavírus?. To ma veľmi zaujíma, pretože z EU sa šíria poplašné hlasy /Uršula… /, že naša riziková skupina by mala mať [...]

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Tádž Mahal, mReportér

Jeden z novodobých divov sveta, ktorý stavali viac ako dvadsať rokov. Majestátna stavba je považovaná za symbol Indie

19.03.2024 05:00

Nášmu mReportérovi sa podarilo zachytiť pekné zábery priamo z Indie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 90
Celková čítanosť: 232909x
Priemerná čítanosť článkov: 2588x

Autor blogu

Kategórie